
O ειδήμων στα αρώματα και τις λιχουδιές του κόσμου θα μας ετοιμάσει ένα μενού που θα μας ταξιδέψει σε Ασία, Βόρεια Αφρική αλλά και την Ελλάδα. Σαλάτα με ασιατικά αρώματα και μοσχαρίσια φιλετίνια, ψητό χαλούμι με πέστο δυόσμου, φιλετάκια σολομού με κρούστα μυρωδικών και κεφτεδάκια μαροκινά αρωματικά με λεμονάτη αιολί. Θα παρακολουθήσουμε τον τρόπο ετοιμασίας αυτών των πιάτων, θα συμμετέχουμε, θα μάθουμε και φυσικά θα τα απολαύσουμε. Η απόλαυση θα είναι διπλή γιατί κάθε ένα από τα πιάτα θα συνοδεύεται από το κατάλληλο κρασί. Στην παρέα θα βρίσκεται και η οινολόγος Χρυσούλα Κυριακοπούλου, που θα μας μιλήσει για τις λευκές ποικιλίες της βόρειας Ελλάδας, θα μας πάρει σ' ένα γευσιγνωστικό ταξίδι στις πιο ενδιαφέρουσες ετικέτες και μαζί με τον chef θα αποκαλύψουν μυστικά για το πώς χρησιμοποιούμε το κρασί στην μαγειρική και για το πώς δένουμε τα αρώματα και τις γεύσεις. ....Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου, Μαλαγουζιά κτήμα Άλφα, Ασύρτικο Πόρτο Καρράς και Ασύρτικο Παυλίδη, θα δέσουν ιδανικά με τα πιάτα του Βαγγέλη Δρίσκα και υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις οξύτητες, τα εσπεριδοειδή, τα φρούτα και τα μπαχαρικά...
Κάντε τις κρατήσεις σας εγκαίρως. Τιμή 60 ευρώ / άτομο. Για πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 3645777, email: info@smart-ideas.gr
Driskas Test Kitchen, Λάμψα 19, Αμπελόκηποι (έξοδος μετρό Πανόρμου)
Ν.Γ.