
Θα ακολουθήσουν και άλλες "εμφανίσεις" -πείτε το pop up εστατόριο- στον χώρο του Common Secret της Κηφισιάς, με τον διάσημο και αγαπητό blogger Δημήτρη Παπαζυμούρη να βάζει την γνώση και την τεχνική του σε πιάτα "σύγχρονης αστικής κουζίνας", όπως τα προσδιορίζει ο ίδιος, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και επίκεντρο το κρέας: εδώ, έχει πολύτιμο σύμμαχο τη γνωστή φάρμα Μπράλου και τα νόστιμα κρεατικά της σε ειδικές κοπές.


Η επιτυχία ήταν μάλλον δεδομένη, για όσους παρακολουθούν και δοκιμάζουν τις συνταγές του Cucina di Caruso και η συνέχεια επιβεβλημένη. Θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε την κουζίνα του Δημήτρη Παπαζυμούρη τις επόμενες Παρασκευές του Φεβρουαρίου, πάντα με έγκαιρη κράτηση, γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη. Από τον Μάρτιο, θα παίξουν και τα Σάββατα.
Common Secret λεωφ. Κηφισίας 324 Κηφισιά, τηλ. 210 6233810 @cucina caruso