Follow us

Μέλι: Τροφή Θεών και Ανθρώπων, ανοιχτή συζήτηση από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Μέλι: Τροφή Θεών και Ανθρώπων, ανοιχτή συζήτηση από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού σας προσκαλεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ., στο «Σάββατο του Παραγωγού», μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων, την ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες της γεωργικής παραγωγής και την προβολή της Μεσογειακής ∆ιατροφής ως σύγχρονου τρόπου υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, σε μια ανοικτή συζήτηση με διακεκριμένους ομιλητές και επαγγελματίες παραγωγούς με θέμα Μέλι: Τροφή Θεών και Ανθρώπων (διαδικασία παραγωγής, στοιχεία λαογραφίας, νομοθετικό πλαίσιο κ.α.) στο φιλόξενο σπίτι της οδού Τριπόδων 28, στην Πλάκα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και παραγωγούς, συζήτηση με το κοινό και γευσιγνωσία μελιού. Tέλος, θα ακολουθήσει γεύμα για το οποίο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, στην κ. Κρητικού.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου | Τριπόδων 28, Πλάκα | 210 3225245 | email: [email protected]

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…