Follow us

Κτήμα Αριστη: μια διήμερη έκθεση-εμπειρία αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή

Το Κτήμα Αρίστη οργανώνει μια ιδιαίτερη έκθεση τροφίμων για μικρούς και μεγάλους με πλήθος δραστηριοτήτων…

Κτήμα Αριστη: μια διήμερη έκθεση-εμπειρία αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή

Πέρα από τα μαγαζιά και τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην πόλη, αλλά συγχρόνως και στην ύπαιθρο, κάτι που θα αρέσει πολύ και στα παιδιά.

To Κτήμα Αρίστη σε συνεργασία με το δίκτυο Open Farm, μας καλεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 11π.μ. έως τις 6μ.μ., σε μια διήμερη έκθεση αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή και τα φαρμακευτικά φυτά. Επιλεγμένοι Έλληνες παραγωγοί του δικτύου “Open Farm” θα μας περιμένουν στο Κτήμα Αρίστη να τους γνωρίσουμε από κοντά. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα τoυς, να ενημερωθούμε από κοντά για την διαδικασία παραγωγής τους, να παρακολουθήσουμε εργαστήρια γευσιγνωσίας και φυσικά να τα προμηθευτούμε σε ειδικές τιμές.

Η «εμπειρία» περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια κηπουρικής, βοτανολογίας, γευσιγνωσίας και διατροφής, που άλλα απευθύνονται σε μικρούς, και άλλα σε ενήλικες και θα πραγματοποιηθούν στον λαχανόκηπο, στον λόφο και τους κλειστούς χώρους του Κτήματος Αρίστη.

Τι είναι το Open Farm;

Πρόκειται για ένα δίκτυο επισκέψιμων αγροκτημάτων και μια ομπρέλα υπηρεσιών, με κοινό χαρακτηριστικό την σύνδεση καταναλωτών της πόλης με μικρούς Έλληνες παραγωγούς αυθεντικών, αγροτικών προϊόντων, των οποίων οι επιχειρήσεις είναι ανοιχτές και προσβάσιμες στο καταναλωτικό κοινό, που επιθυμεί να ενημερωθεί για την προέλευση της τροφής του.

Κτήμα Αρίστη | 11 π.μ. - 6μ.μ | Είσοδος ελεύθερη | Ελεύθερο πάρκινγκ | Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθώς και δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Ν.Γ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.