Follow us

Μεζέδες της Μεσσηνίας από τη Βασιλική Αλεξανδροπούλου στο Χάι Λάιφ

Μεζέδες της Μεσσηνίας από τη Βασιλική Αλεξανδροπούλου στο Χάι Λάιφ

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ουζερί-εστιατορίου Χάι Λάιφ του Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, θα δοκιμάζουμε τους επόμενους μήνες μεζέδες με ονομασία προέλευσης, από επτά περιοχές. Κάθε μήνα μπαίνει στην κουζίνα μια άλλη σεφ για να μας ταξιδέψει γευστικά με αυθεντικούς μεζέδες με αυθεντικά υλικά, που πιάνουν από Μικρά Ασία και Πόλη μέχρι Θράκη και νησιά.

Το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα έχει ως εξής:

Βασιλική Αλεξανδροπούλου (Μεσσηνία) 10/3/2020 – 15/3/2020,
Παναγιώτα Γιοβανίδου (Δυτική Μακεδονία) 7/4/2020 – 12/4/2020,
Οσλέμ – Θεοφανία Κιμπάρ (Πόλη) 5/5/2020 – 10/5/2020,
Μάρω Διακάτου (Σύρος) 2/6/2020 – 7/6/2020

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;