Follow us

Το γλυκό preludio του Στέλιου Παρλιάρου

Γλυκά που εναλλάσσονται και δημιουργούν μία σύνθεση μοναδικής γευστικής εμπειρίας δημιούργησε ο Στέλιος Παρλιάρος, ειδικά για το Μέγαρο Μουσικής και με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου...

Το γλυκό preludio του Στέλιου Παρλιάρου

Την ονομάζει Preludio, όπως ακριβώς το μικρό αυτόνομο μουσικό κομμάτι που παίζεται ως εισαγωγή σε μια μεγάλη μουσική σύνθεση. Η παρουσίασή του θα γίνει στο M Shop Café (νέο κτίριο), την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο. Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο θα απολαύσουν ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πιπεράτες νότες, βασισμένο σε συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, και φυσικά, θα δοκιμάσουν πρώτοι το Preludio. Στη συνέχεια, οι φίλοι των γλυκών απολαύσεων θα παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο και την δημοσιογράφο Ελένη Ψυχούλη σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την προέλευση ονομασιών διάσημων γλυκισμάτων, όπως η «Πάβλοβα», η τούρτα «Όπερα» -και όχι μόνο. Όσοι λάτρεις των γεύσεων έχουν απορίες θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο δημοφιλείς ομιλητές της βραδιάς.

Το γλυκό preludio του Στέλιου Παρλιάρου

Η παρουσίαση της νέας δημιουργίας του Στέλιου Παρλιάρου εντάσσεται στο πλαίσιο του διήμερου αφιερώματος Valentine goes Megaron (13 και 14/2). Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η συναυλία «Love Stories» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει, υπό τον Βλαδίμηρο Συμεωνίδη, διάσημες μελωδίες από κλασικές ταινίες με θέμα τον έρωτα. Την πρώτη μέρα του Valentine goes Megaron (13/2), στο επίκεντρο θα βρεθεί ο πιο φλογερός λατινοαμερικάνικος χορός, το τάνγκο, σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα με δωρεάν μαθήματα, ζωντανή μουσική, κινηματογραφικές προβολές, χάπενινγκ και χορευτικά σόου.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Τηλ. 210 72 82 333 www.megaron.gr

Επίσης...

Είπε κανείς... cheesecake;

Φτιάξε κι εσύ τις τρεις εύκολες συνταγές για cheesecake που σου προτείνουμε και απόλαυσε το αγαπημένο γλυκό.

Σούπερ γλυκά με ροδάκινο

Φτιάξτε κι εσείς αυτά τα δροσιστικά επιδόρπια με ένα από τα πιο αγαπημένα και ζουμερά φρούτα του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

Γλυκό

Αυτό το καλοκαίρι φτιάχνουμε σορμπέ

Πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο: αυτό είναι το σορμπέ και σου προτείνουμε τέσσερις τρόπους να το φτιάξεις σπίτι.

Το αντίδοτο στη ζέστη είναι μια... γρανίτα!

Φτιάξε τις πιο νόστιμες και φρουτένιες γρανίτες ακολουθώντας τις 4 συνταγές που θα βρεις εντός.

Το καλύτερο παγωτό είναι το δικό σου!

Δες ιδέες για λαχταριστά παγωτά χωρίς παγωτομηχανή.

Το βύσσινο πάει πολύ στο καλοκαίρι

Φτιάξτε κι εσείς τρία πανεύκολα δροσιστικά επιδόρπια με γλυκό ή μαρμελάδα βύσσινο.

Δροσερό καλοκαίρι σε κουτάλι: Πάβλοβα με κρέμα γιαουρτιού & καλοκαιρινά φρούτα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα γλυκά μας τα θέλουμε δροσερά, φρουτένια και ελαφριά.

Πάντα υπάρχει χρόνος για τηγανίτες

Εύκολες και πεντανόστιμες, οι τηγανίτες είναι το καλύτερο γλυκό για τη λιγούρα σου κι εμείς σου προτείνουμε τρεις εκδοχές τους.

Σοκολατένιες τρούφες: Μικρές μπουκιές απόλαυσης

Το τέλειο γλυκό για σοκολατόφιλους – φτιαγμένο με μόνο δύο βασικά υλικά.

Σοκολατόπιτα: Η αδυναμία των choco-lovers

Δείτε εντός τρεις συνταγές για την αγαπημένη και φουλ στη σοκολάτα πίτα.

Οι σπόροι chia υπόσχονται να κάνουν αφράτο το γλυκό σου

Δοκίμασε τις συνταγές που θα βρεις εντός για μπράουνις, μους και μάφιν με τους "μαγικούς" (και θρεπτικούς) σπόρους.

Τα τσιζκέικ πάνε πολύ στην άνοιξη

Δροσερά και ωραία, αυτά είναι τα τσιζκέικ που σας προτείνουμε να απολαύσετε.