Σοκολατένια αβγά, ναι, αλλά που ξεχωρίζουν κατά πολύ από τα γνωστά κοινότυπα του είδους και γίνονται μια καλοδεχούμενη και αξιοπρεπέστατη πασχαλινή έκπληξη.
Από τη φινετσάτη σειρά των σοκολατένιων αβγών, που φιγουράρουν στην προθήκη του patissier Dimitris Economidis, εντυπωσιάζει σίγουρα το κατακόκκινο με τις λευκές πινελιές (fruity Ιnspiration φράουλα με λευκή opalys 33%), όπως και η τρίχρωμη τριλογία μίνι αβγών (φράουλα, St. Dominique γάλακτος, passion fruit), που κρύβουν σοκολατάκια στο εσωτερικό τους και θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους.
Το ίδιο θα έλεγα και για τον μεγαλοπρεπή άλικο κόκκορα από fruity Ιnspiration φραμπουάζ, στολισμένο με μια γλυκύτατη μαργαριτούλα -προσωπικά θα τον προόριζα κυρίως για ενηλίκους! Και ας αναφέρω και τις γλυκύτατες κοτούλες από milky St. Dominique 46%, αν και με καθαρά σοκολατένια γεύση…
Πάντως, είτε στα φρουτένια που περιγράψαμε, είτε στα κομψά σοκολατένια αβγά του απαιτητικού ζαχαροπλαστείου -πάντα με ποικιλίες της Valrhona- η ουσία είναι η απόλυτη ποιότητα του υλικού, η αναζήτηση της τελειότητας στην τεχνική και η ισορροπία στη γεύση.
Dimitris Economides, Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6755000.