Θα σερβίρει cocktails, που μοσχομυρίζουν γιορτές και μας βγάζουν θαλπωρή, πέρα από το εορταστικό mood. Πρέπει να πάτε και να δοκιμάσετε όλες τις συνταγές!
Μια από τις γυναικείες παρουσίες, που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική bartending σκηνή, η Μυρσίνη Σπανέλη, μας προσκαλεί, για όλο το χειμώνα, σε ένα πρωτότυπο και απολαυστικό pop up event. Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο, με διακρίσεις, βραβεύσεις και συναρπαστικά cocktail μενού, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο γνωστό bar του Χολαργού και για δυο μέρες κάθε εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μας παρουσιάζει το Anti-Freezing μενού, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 02:00 το βράδυ.
Οι συνταγές της -όπως μας έχει συνηθίσει- είναι προχωρημένες, καινοτόμες και συνδυάζουν τη νοστιμιά με τη φαντασία. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια. Κάθε μια κρύβει γευστικές εκπλήξεις και ταιριάζει πάρα πολύ με το χειμωνιάτικο σκηνικό και με τις γιορτινές επιθυμίες. Για παράδειγμα, η Pumpkin Soup μας βγάζει ωραίες γιορτινές μνήμες, καθώς αναβλύζουν τα αρώματα από το cordial της κολοκύθας, μαζί με τα βότανα και τα μπαχαρικά του bourbon. Γι αυτούς που θέλουν κάτι ζεστό, η εκδοχή του Gluwhein της Μυρσίνης είναι φανταστική. Έχει επιλέξει ένα μυρωδάτο κρασί και το έχει εμπλουτίσει με σοκολάτα πορτοκάλι και μαγικές εορταστικές σταγόνες.
Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Electras 6thxmas, που συνδυάζει το ρούμι, με το παντζάρι, τα raspberry και τη σοκολάτα με γεράνι. Ιδανικό για τις κρύες νύχτες είναι επίσης το Did you get your Coot No. Lo με κίτρο, παγωμένη βανίλια, ροζ γκρέιπφρουτ σόδα και ένα εμβληματικό συστατικό, το mama’s bakes homemade από τη Μυρσίνη.
Για να ανεβάσετε τις θερμοκρασίες, κατάλληλο είναι το Carpet and Fire, με Skinos, κεράσι, καπνιστή Gentlemans σόδα και, εννοείται, sexy fire. Και για να διατηρήσετε αυτή την ωραία ζεστασιά, αξίζει να γευτείτε το σύνθετο και πληθωρικό Cinematic με τεκίλα, τσάι, άνθη πορτοκαλιάς και αλμυρές κρυφές πινελιές. Είναι εντυπωσιακό το πως εξελίσσεται το συγκεκριμένο cocktail και προβάλλονται ένα- ένα τα συστατικά στον ουρανίσκο.
Όπως βλέπετε, το μενού φλερτάρει με διαφορετικά αλκοόλ, είναι εμπνευσμένο από hot toddies, rum punches και gluhwein, έχει απρόσμενους συνδυασμούς, υψηλές τεχνικές και ιδιαίτερα συστατικά, που φτιάχνει η ίδια. Πίσω από την μπάρα είναι μια προσωπικότητα πληθωρική, που ξεχωρίζει και σε συνδυασμό με τις συνταγές της δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά!