Η παράδοση θέλει ως βάση της βότκας τα δημητριακά, την πατάτα και, σε πολύ παλιές εποχές, ακόμη και το σάπιο ξύλο. Όταν αναφερόμαστε όμως σε μια γαλλική βότκα, κάθε άλλο παρά περίεργο είναι να σκεφτούμε ως πρώτη ύλη το σταφύλι. Το αποτέλεσμα είναι μια βότκα που αποστάζεται πέντε φορές και χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα και φρεσκάδα. Ιδανική σε σφηνάκι παγωμένη, αλλά και για ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ. Ενδεικτική τιμή 34-37 ευρώ.
Ημ/νια δημοσίευσης: 28/05/20