Τσίπουρο μικρής παραγωγής με ρίζες στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων, το Αγιονέρι αντλεί τις αρετές του από τα γαλλικά δρύινα βαρέλια στα οποία παλαιώνεται για διάστημα μισού έως ενός έτους. Ανθώδεις νότες, γλυκά μπαχαρικά και υποψίες καπνού συνθέτουν τη μύτη, μαλακό στόμα και λιπαρή υφή υπογραμμίζουν τη βοτανική του διάσταση, που κορυφώνεται με ορεκτικό τελείωμα μελωμένων εσπεριδοειδών στην επίγευση. Άριστος παρτενέρ για μεγάλα ψητά ψάρια, αλλά και πιο σύνθετες επιλογές, όπως οι μπουγιαμπέσες ή τα μαγειρευτά της θάλασσας. Διαθέσιμο σε φιάλη των 500 ml.