Η γνωστή γαλλική βότκα μπήκε σε απόλυτη καλοκαιρινή τροχιά και κυκλοφόρησε μια συλλεκτική έκδοση, που βγάζει απίστευτη φρεσκάδα. Πρόκειται για την αρωματισμένη εκδοχή της με καρπούζι. Η διαδικασία που ακολουθείτε έχει τα ίδια υψηλά στάνταρ. Συλλέγονται από την περιοχή του κονιάκ τα διαλεκτά σταφύλια, γίνεται απόσταξη πέντε φορές σε χειροποίητους άμβυκες και στην συνέχεια πραγματοποιείται εκχύλιση με το καρπούζι. Μόλις την φέρετε στην μύτη αμέσως σκάνε τα αρώματα από τα καλοκαιρινά φρούτα, ενώ το στόμα είναι νόστιμο, βελούδινο και ισορροπεί ανάμεσα στην γλυκύτητα των φρούτων και την δροσιά των βοτάνων. Δοκιμάστε την με πάγο ή σε κάποιο γρήγορο cocktail προσθέτοντας απλά σόδα, τόνικ ή κάποιο αναψυκτικό με φρούτα.