Τι θέλουμε το καλοκαίρι; Λίγο περισσότερο εξωτισμό… και ένα καλό ρούμι μπορεί να μας τον προσφέρει απλόχερα. Επιλέξτε μια all time classic περίπτωση, όπως είναι το Bacardi και στήστε αμέσως ένα δροσερό σκηνικό με ανανάδες και ginger. Το Bacardi Anejo Cuatro έχει έναν αυθεντικό τροπικό χαρακτήρα κληρονομιά από την αρχική μυστική συνταγή του Don Facundo ( ιδρυτή της Bacardi) και τα τέσσερα χρόνια παραμονής του στο βαρέλι. Σερβίρετε πρώτα σε ένα ποτήρι γευσιγνωσίας για να ανακαλύψετε σιγά σιγά τα ντελικάτα αρώματα μελιού, βανίλιας, γαρίφαλου, ανανά, βερίκοκου και καμένου ξύλου. Στην πρώτη γουλιά εμφανίζει μια γλυκύτητα, αλλά μετά εξελίσσεται και στο τέλος εμφανίζει και τα spicy χαρακτηριστικά του. Είναι ιδανικό για μείξεις και αξίζει να πειραματιστείτε μαζί του. Ξεκινήστε προσθέτοντας κάποια φυσαλίδα και προχωρήστε σε ένα mai tai ή σε ένα extra summer daiquiri με κομμάτια ανανά.