Υλικά
10 λεπτές φέτες ψωμιού (καλύτερα από μπαγκέτα)Υλικά:
1 τσαμπί σταφύλια της επιλογής σας, χωρίς κουκούτσια
300 γρ. ανθότυρο
2 κουτ. σούπας μέλι
λίγη κανέλα και γαρύφαλλα σε σκόνη
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια λαμαρίνα απλώνουμε τις φέτες ψωμιού, τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, τις πασπαλίζουμε με κανέλα και γαρύφαλλο και τις ψήνουμε για 2-3 λεπτά στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν και να φρυγανιστούν.
Παράλληλα, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ανθότυρο με λίγο μέλι και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα φαρδύ, αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε μόνες τους τις ρώγες σταφυλιού, κομμένες στη μέση, μέχρι να βγάλουν τη σάλτσα τους και να ροδίσουν ελαφρώς.
Για το σερβίρισμα, απλώνουμε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί το ανθότυρο, προσθέτουμε τα ψητά σταφύλια, λίγο μέλι, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σερβίρουμε, όσο οι μπρουσκέτες μας είναι ζεστές.