Υλικά
Υλικά
1 φύλλο χωριάτικης ζύμης
1 κ. σ. ελαιόλαδο
300-400 αρνάκι ψαχνό που περίσσεψε (π.χ.από το πασχαλινό αρνί), ψιλοκομμένο
250 γρ. φρέσκια μυζήθρα, τριμμένη σε κομμάτια
2 αβγά
1 μέτριο γιαούρτι
αλάτι και πιπέρι
3 κ. σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
3-4 λιαστές ντομάτες (όχι σε ελαιόλαδο)
2 κ. σ. μαύρες ελιές, χωρίς το κουκούτσι τους, ψιλοκομμένες
Παρασκευή
Αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο μια ταρτιέρα κι απλώνουμε το φύλλο.
Το τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γιαούρτι, τα αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε τη μυζήθρα, το δυόσμο, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές και το αρνάκι.
Απλώνουμε το μείγμα αυτό πάνω στο φύλλο και το γυρίζουμε προς τα μέσα για να σχηματίσουμε ένα λεπτό κόθρο.
Βάζουμε την ταρτιέρα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο και ψήνουμε την τάρτα για περίπου 40-45 λεπτά.
Την σερβίρουμε ζεστή. Θ.Τ.