Υλικά
1 κ.σ. τριμμένο τούρμερικ (κιτρινόριζα, κουρκουμάς)Υλικά
1 κ.σ. ολόκληροι σπόροι κόλιανδρου
1 κ.σ. ολόκληροι σπόροι κύμινου
1 ½ κ.σ. σκόνη τζίντζερ
1 κόκκος μαυροπίπερο
½ ξερή καυτερή πιπερίτσα
1 κ.γ σιναπόσπορος
Εκτέλεση
Αλέθουμε σε μύλο του πιπεριού όλους τους σπόρους, μαζί με την ξερή πιπεριά και μετά κοσκινίζουμε.
Αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά σε σκόνη.
Διατηρούμε το κάρι σε αεροστεγές δοχείο μακριά από τη ζέστη.
Α.Τ.