Υλικά
1 ½ κ.σ. τριμμένη κανέλλαΥλικά
1 κ.σ. τριμμένο κόλιανδρο
1 κ.σ. κουρκουμά σκόνη (κιτρινόριζα)
1 1/3 κ.σ. γριμμένο κύμινο
½ κ.σ. ξερή τριγωνέλλα
¾ κ.σ. μουστάρδα σκόνη
¾ κ.σ. τριμμένο καρδάμωμο
¾ κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ. τσίλι σε σκόνη
1 κ.σ. πιπέρι
½ κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά σε μπολ.
Διατηρούμε το κάρι σε αεροστεγές δοχείο μακριά από τη ζέστη.
Α.Τ.