Υλικά
700 γρ. λουκάνικα καπνιστάΥλικά
3 λευκόσαρκα ροδάκινα
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε 6 κομμάτια το καθένα
1 κ.σ. γλυκάνισο
1 σφηνάκι ούζο
8 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα στο μήκος των κομματιών του ροδάκινου.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε στην άκρη με τρυπητή κουτάλα.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη σπάτουλα γύρω στα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το γλυκάνισο και τα ροδάκινα και μαγειρεύουμε 3 λεπτά ακόμα.
Γυρίζουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι, ανεβάζουμε τη φωτιά και σβήνουμε με το ούζο.
Μόλις εξατμιστεί, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα φύλλα του δυόσμου.
Κουνάμε το τηγάνι κυκλικά και σερβίρουμε.
A.T.