Υλικά
3 κ.σ. ανθόγαλοΥλικά
3 αβγά
λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα του τηγανιού
Εκτέλεση
Λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο τον πάτο ενός αντικολλητικού τηγανιού.
Προσθέτουμε το ανθόγαλο.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και μόλις μαλακώσει το ανθόγαλο και αρχίσει να λιώνει, βάζουμε μέσα τα αβγά.
Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος περιχύνουμε συνεχώς από πάνω τα αβγά με το ανθόγαλο, ώστε να δημιουργηθεί μια ωραία λευκή κρούστα πάνω στον κρόκο.
Συνεχίζουμε το τηγάνισμα, μέχρι τα αβγά να είναι έτοιμα.
Τα σερβίρουμε ζεστά, ιδανικά με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμί.