Υλικά
2 ¼ φλ. πεπόνι κομμένο σε κύβους 1 εκ.*Υλικά
1 ½ κ.γ. κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κ.γ φρέσκια ρίζα τζίντζερ τριμμένη
½ φλ. φύλλα μέντας ή δυόσμου ψιλοκομμένα
1 ½ κ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. χυμός λάιμ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε προσεκτικά όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Ταιριάζει με ψητές γαρίδες ή ψητό κοτόπουλο ή κοτόπουλο στη σχάρα.*Αυτή η salsa γίνεται πιο εντυπωσιακή αν συνδυαστούν πολλά είδη πεπονιού ή αν συνδυαστεί πεπόνι με καρπούζι ή πεπόνι με πορτοκάλι σαγκουίνι (κόκκινο).A.T.