Υλικά
500 γρ. γαρίδες
500 γρ. φιλέτο πεσκανδρίτσας
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
125 ml λευκό κρασί
4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και μετά ρίξτε το φιλέτο της πεσκανδρίτσας ψιλοκομμένο, τις γαρίδες και τα κολοκυθάκια.
Σοτάρετε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά, σβήστε με το κρασί, ρίξτε τις ντομάτες, αλατοπιπερώστε και αφήστε σε μέτρια φωτιά για 5'.
Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Τip
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μυλοκόπι ή πέρκα.