Υλικά
800 γρ. χοιρινό κρέας ψιλοκομμένο (από λαιμό ή σπάλα)
350 ml μπίρα
2 κρεμμύδια
2 καρότα
4 κλωναράκια σέλερι
2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
αλεύρι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώστε και αλευρώστε τα κομμάτια του κρέατος και σοτάρετέ τα σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και το σέλερι ψιλοκομμένο.
Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε την μπίρα και την πικάντικη μουστάρδα.
Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 20'. Σερβίρετε.
Τip
Διαλέξτε μπίρα τύπου Lager, για να μην πικρίσει η σάλτσα.