Υλικά
4 φιλέτα ψαριού (σφυρίδα, συναγρίδα ή πέρκα)
3 καρότα
500 γρ. φρέσκα φασολάκια
2 ξερά κρεμμύδια
1 λεμόνι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γλ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα καρότα και τα φασολάκια. Κόψτε τα καρότα σε μπαστουνάκια στο ίδιο μέγεθος περίπου με τα φασολάκια.
Αλατίστε τα λαχανικά και τα φιλέτα του ψαριού και πασπαλίστε τα με τα φρέσκα μυρωδικά.
Βάλτε τα στο καλάθι του ατμού, προσθέστε 2-3 δάχτυλα νερό σε μια κατσαρόλα, ακουμπήστε το καλάθι και μαγειρέψτε τα για 15'.
Καθαρίστε και κόψτε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και το λεμόνι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι.
Σερβίρετε τα φιλέτα ψαριού με τα λαχανικά, τα κρεμμύδια και τις φέτες λεμονιού και περιχύστε τα με το ντρέσινγκ.
Tip
Τα ειδικά κινέζικα καλαθάκια είναι ιδανικά για το μαγείρεμα στον ατμό.