Υλικά
20 λεπτές φέτες σουτζούκι
100 γρ. κασέρι σε μικρούς κύβους
2 τριμμένες ώριμες ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά κέρατο σε ροδέλες
4 αυγά
λίγη πάπρικα & κύμινο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίστε το σουτζούκι για 2'-3'.
Βγάλτε το με μια τρυπητή κουτάλα και κρατήστε το για να το προσθέσετε στο φαγητό στο τέλος του μαγειρέματος.
Στο ίδιο λάδι σοτάρετε την πιπεριά και μετά ρίξτε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, λίγη πάπρικα και λίγο κύμινο.
Βράστε τη σάλτσα για 5' και μετά προσθέστε τα αυγά, το κασέρι και το τηγανισμένο σουτζούκι.
Αφήστε τα να μαγειρευτούν για λίγα λεπτά και σερβίρετε με ψημένες φέτες από χωριάτικο ψωμί.
Tip
Αντικαταστήστε το σουτζούκι με παστουρμά και ρίξτε τον στο τηγάνι λίγο πριν το κατεβάσετε από την εστία.