Υλικά
800 γρ. ψαρονέφρι
2 κ.γλ. απαλό κάρι σε σκόνη
4 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
2 μήλα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε λεπτές φέτες. Βάλτε το σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε το, ρίξτε το κάρι, τη μουστάρδα, το μέλι, το κρεμμύδι, το σέλερι, τα μήλα και λίγο ελαιόλαδο.
Ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα σε 4 φύλλα λαδόκολλας. Τυλίξτε προσεκτικά τα πακέτα και βάλτε τα σε ένα ταψί. Ψήστε στους 170°C για 35'-40'.
Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή πράσινη ανάμικτη σαλάτα.
Τip
Το ψαρονέφρι είναι πολύ τρυφερό και χρειάζεται λίγο χρόνο μαγειρέματος, σχεδόν όσο και το φιλέτο κοτόπουλου.