Υλικά
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος
2 ξερά κρεμμύδια
500 γρ. μανιτάρια
6 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
4 κ.σ. απαλή μουστάρδα
20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και σοτάρετέ τα σε λίγο ελαιόλαδο.
Αλατοπιπερώστε, προσθέστε την απαλή μουστάρδα και ανακατέψτε.
Κόψτε 4 φύλλα λαδόκολλας και βάλτε σε κάθε φύλλο μια μπριζόλα.
Αλατοπιπερώστε και σκεπάστε τις με το μείγμα των μανιταριών. Μοιράστε τα ντοματίνια και το ζαμπόν και κλείστε τα πακέτα.
Ψήστε στον φούρνο στους 180°C για 45'.
Τip
Οι μπριζόλες παραμένουν ζουμερές μετά το ψήσιμο και αποκτούν βαθιά νοστιμιά από τα υπόλοιπα υλικά.