Υλικά
4 φέτες σολομό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. έτοιμη σάλτσα πέστο
100 ml λευκό κρασί
4 κολοκυθάκια τριμμένα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε κάθε φέτα σολομού σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αλατοπιπερώστε, αλείψτε με τη σάλτσα πέστο, ραντίστε με το κρασί και μοιράστε στα πακέτα το ξερό και τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τα τριμμένα κολοκυθάκια.
Διπλώστε τις άκρες της λαδόκολλας για να κλείσετε τα πακέτα και ψήστε στους 180°C για 15'-20'.
Σερβίρετε με σαλάτα από πράσινα φασολάκια και ντοματίνια, με ντρέσινγκ από ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξίδι και βασιλικό.
Tip
Ο σολομός θέλει ελάχιστο ψήσιμο για να μη στεγνώσει.