Follow us

Rangoon με Καβούρι

ΡΑΝΓΚΟΥΝ WON TON ME ΚΑΒΟΥΡΙ

Υλικά

1 πακέτο φύλλα won ton (50 φύλλα)

300 γρ. τυρί Philadelphia

300 γρ. surimi

100 ml γλυκόξινη σάλτσα

άφθονο σπορέλαιο για το τηγάνισμα

λίγο νερό

σάλτσα γλυκό τσίλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα wonton. Βάζουμε στο μπλέντερ το σουρίμι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σουρίμι,το τυρί και τη γλυκόξινη σάλτσα πολύ καλά.

Σε κάθε φύλλο του won ton βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και τυλίγουμε.

Ζεσταίνουμε άφθονο σπορέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν.

Σερβίρουμε με σάλτσα γλυκό τσίλι ή γλυκόξινη.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.