Υλικά
4 στρογγυλά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ ή σάντουιτς
100 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
100 γρ. τυρί κρέμα
4 αυγά
Εκτέλεση
Κάντε ένα άνοιγμα σε κάθε ψωμάκι στην επάνω πλευρά.
Βάλτε μέσα λίγο τυρί κρέμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και λίγη γραβιέρα.
Αδειάστε στο άνοιγμα ένα αυγό και πασπαλίστε με λίγη γραβιέρα ακόμα.
Βάλτε τα ψωμάκια σε ένα ταψί και ψήστε στους 180°C για 10'-20' λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψημένα θέλετε τα αυγά σας (αν τα θέλετε σφιχτά, ψήστε τα για 25').
Tip
Με 12' ψήσιμο θα έχετε αυγά με ρευστό κρόκο και μαγειρεμένο ασπράδι.