Υλικά
1 κιλό μπαρμπούνια μεγαλούτσικα καθαρισμένα
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλιτζ. αλεύρι σκληρό
αλάτι
10 λεμονόφυλλα
Εκτέλεση
Αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε και από τις δύο πλευρές τα μπαρμπούνια.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Στρώνουμε μια πιατέλα με τα λεμονόφυλλα και τοποθετούμε πάνω τα μπαρμπούνια.
Σκεπάζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα και τα αφήνουμε να τραβήξουν το άρωμα από τα λεμονόφυλλα για 10 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.