Υλικά
1 κιλό πέρκα ψάρι φιλέτο
3/4 κιλού πατάτες κομμένες φέτες
3-4 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες, ή κονκασέ
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
3 φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3/4 ποτήρι νερού λάδι
νερό, να σκεπάζει το φαγητό, για να βράσουν οι πατάτες
Εκτέλεση
Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί.
Τις αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε και τη μισή ντομάτα και το κρεμμυδάκι.
Από πάνω στρώνουμε και το αλατισμένο ψάρι και απλώνουμε την άλλη μισή ντομάτα, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη, το πιπέρι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε από πάνω το λάδι και τέλος το νερό.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 3/4 - 1 ώρα. Το φαγητό πρέπει να μείνει με τη σάλτσα του.