Follow us

Πέρκα Γιουβέτσι

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πέρκα γιουβέτσι.

ΠΕΡΚΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

Υλικά

1 κιλό πέρκα ψάρι φιλέτο

3/4 κιλού πατάτες κομμένες φέτες

3-4 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες, ή κονκασέ

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

3 φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένα

2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

3/4 ποτήρι νερού λάδι

νερό, να σκεπάζει το φαγητό, για να βράσουν οι πατάτες

Εκτέλεση

Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί.

Τις αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε και τη μισή ντομάτα και το κρεμμυδάκι.

Από πάνω στρώνουμε και το αλατισμένο ψάρι και απλώνουμε την άλλη μισή ντομάτα, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη, το πιπέρι και το σκόρδο.

Ρίχνουμε από πάνω το λάδι και τέλος το νερό.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 3/4 - 1 ώρα. Το φαγητό πρέπει να μείνει με τη σάλτσα του.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.