Υλικά
5 αυγά
5 ντομάτες μεγάλες
1 κιλό φέτα πικάντικη
αλάτι
πιπέρι
1 πιπεριά μέτρια (προαιρετικά)
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα πιάτο τρίβουμε τις ντομάτες και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Ανοίγουμε το μάτι και τις βάζουμε να σιγοβράσουν ανακατεύοντας που και που.
Μόλις δούμε ότι τα υγρά σχεδόν έχουν φτάσει στο τέλος, βάζουμε τη φέτα τριμμένη, την πιπεριά κομμένη, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να γίνουν.
Όταν είναι έτοιμα τότε βάζουμε και τα αυγά χτυπημένα, τα αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου.
Όταν δούμε ότι τα υλικά μας είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.