Υλικά
1/2 κιλό κιμά χοιρινό
1 κιλό κρεμμύδια σε ροδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. ντοματοπελτέ
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
2 δαφνόφυλλα
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το λάδι, τις ροδέλες κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε.
Πλάθουμε σε μπαλάκια τον κιμά με το αλατοπίπερο και το δυόσμο και τα βάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε τέλος τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε κάθε λίγο νεράκι.
Σερβίρεται με πιλάφι.