Υλικά
Για την ομελέτα:
4 αυγά
1 κ.σ. γάλα εβαπορέ (προαιρετικό)
1 κ.σ. νερό
60 γρ. γραβιέρα / ή κεφαλοτύρι / ή οτιδήποτε σκληρό τυρί (όχι φέτα)
αλάτι
πιπέρι
Για τη γέμιση:
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
4 κ.σ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
5 φέτες ζαμπόν ή ό,τι αλλαντικό μας βρίσκεται
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την ομελέτα και αδειάζουμε σε ελαφρά λαδωμένο τηγάνι που έχει κάψει. Ωστόσο ψιλοκόβουμε τις μισές πιπεριές.
Μόλις ετοιμαστεί η μια πλευρά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη και επάνω στην ψημένη πλευρά τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης, στη μισή πλευρά (αν θέλουμε τα μπορούμε να τα σοτάρουμε με λίγο λαδάκι για να μαλακώσουν).
Μόλις ετοιμαστεί και η κάτω πλευρά διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση και αφήνουμε να φαίνεται λίγο από τη γέμιση.