Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 λεμόνια
2 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το χοιρινό στο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο ψιλοκομμένα.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Βράζουμε σε κατσαρόλα προσθέτοντας νερό και ελέγχοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσει αλλά να μείνει με λίγο ζουμί.
Όταν έχει γίνει, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό από τα λεμόνια.