Υλικά
1 λάχανο
500-600 γρ. χοιρινό, ότι μέρος θέλουμε
3 ντομάτες στον τρίφτη
2 μεγάλα κρεμμύδια
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
λίγη κανέλα
δαφνόφυλλα
μπαχάρι
καυτερή πάπρικα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο και όταν κοντεύει να γίνει ρίχνουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το λάχανο και όταν μαραθεί ρίχνουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά.
Το αφήνουμε να πάρει μία βράση για περίπου 30 λεπτά (προσθέτοντας λίγο νερό).
Ρίχνουμε το φαγητό σε ένα ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα.
Όταν πάρει καλό χρώμα από πάνω και σωθούν τα πολλά υγρά, το φαγητό είναι έτοιμο.