Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 ποτήρι κρασί άσπρο
10 κρεμμύδια μικρά
κανέλα, μία πρέζα
αλάτι
πιπέρι, μία πρέζα
3 κουταλιές βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζουμε μία κατσαρόλα στη φωτιά να κάψει και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο, τις φέτες κρεμμυδιού και το κρέας.
Κοκκινίζουμε ελαφρά και τα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα, την κανέλα, το πιπέρι, το αλάτι, ρίχνουμε λίγο νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν.