Υλικά
1 1/2 κιλό περίπου ψάρι, καθαρισμένο
1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
3-4 ντομάτες ώριμες περασμένες στο ρεντέ ή κονκασέ
1/2 πακέτο ρύζι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει καλά σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε λίγο και το μαϊντανό και τη ντομάτα.
Προσθέτουμε 2-3 ποτήρια νερό.
Αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το ψάρι.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά 30 λεπτά.
Αλατίζουμε προσεκτικά αφού δοκιμάσουμε καθώς το ψάρι είναι ήδη αλατισμένο.
Αφαιρούμε το ψάρι και το βάζουμε σε πιατέλα.
Σουρώνουμε το ζουμί και προσθέτουμε αν χρειάζεται νερό και ρίχνουμε το ρύζι.
Μόλις βράσει σερβίρουμε αμέσως.