Follow us

Ψαρόσουπα Κόκκινη Γιαχνί

Η συνταγή για την πιο νόστιμη ψαρόσουπα γιαχνί.

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΧΝΙ

Υλικά

1 1/2 κιλό περίπου ψάρι, καθαρισμένο

1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

3 σκελίδες σκόρδο

1/2 ματσάκι μαϊντανό

1 ποτηράκι του κρασιού λάδι

3-4 ντομάτες ώριμες περασμένες στο ρεντέ ή κονκασέ

1/2 πακέτο ρύζι

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να γυαλίσει καλά σε χαμηλή φωτιά.

Ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε λίγο και το μαϊντανό και τη ντομάτα.

Προσθέτουμε 2-3 ποτήρια νερό.

Αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το ψάρι.

Βράζουμε σε μέτρια φωτιά 30 λεπτά.

Αλατίζουμε προσεκτικά αφού δοκιμάσουμε καθώς το ψάρι είναι ήδη αλατισμένο.

Αφαιρούμε το ψάρι και το βάζουμε σε πιατέλα.

Σουρώνουμε το ζουμί και προσθέτουμε αν χρειάζεται νερό και ρίχνουμε το ρύζι.

Μόλις βράσει σερβίρουμε αμέσως.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.