Υλικά
1 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για κάθε χρήση
2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/3 φλιτζανιού λάδι
1 αυγό
1/3 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι μίνι pepperonis
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα και 1 φλιτζάνι μίνι pepperonis για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοίμασε ένα ταψί με 12 θέσεις για cupcake με χάρτινες θήκες.
Ανακάτεψε το 1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Πρόσθεσε το φυτικό λάδι, τα αυγά και το γάλα στο μείγμα το αλεύρι και ανακάτεψε μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Το αποτέλεσμα σε αυτό το σημείο θα είναι κολλώδες.
Πρόσθεσε το τυρί και τα πεπερόνι.
Γέμισε τις χάρτινες θήκες κατά 2/3.
Ψήσε για περίπου 18 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν τα muffins και τσέκαρε αν έχουν ψηθεί με ένα μαχαίρι. Αν βγαίνει καθαρό είναι έτοιμα.
Λίγο πριν τα σερβίρεις γαρνίρισε τα με τυρί και πέντε φέτες μίνι πεπερόνι και ψήσε τα για 4-5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.