Υλικά
20 γαρίδες βρασμένες
20 ξερά φύλλα ρυζιού
100γρ. βερμιτσέλι φασολιού
1 καρότο κομμένο σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
5 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένα σε 4 κομμάτια
σάλτσα γλυκό τσίλι για το σερβίρισμα
1 μπολ με αρκετά ζεστό νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ με χλιαρό νερό μουσκεύουμε τα βερμιτσέλι μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε με ένα ψαλίδι σε μικρότερα κομμάτια.
Στο μπολ με το ζεστό νερό βουτάμε για 3 δευτερόλεπτα ένα φύλλο ρυζιού ώστε να μαλακώσει.
Ακουμπάμε το φύλλο σε ένα πιάτο διπλώνοντας στα δύο.
Παίρνουμε ένα κομμάτι από κάθε λαχανικό και τοποθετούμε στο φύλλο.
Βάζουμε λίγο βερμιτσέλι σε κάθε φύλλο.
Ακουμπάμε τη γαρίδα και τυλίγουμε σε ρολό.
Σερβίρουμε με σάλτσα γλυκό τσίλι.