Υλικά
2 αυγά
1 κεσεδάκι στραγγισμένο γιαούρτι
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι γάλα
6-7 κρασοπότηρα
αλεύρι
αλάτι
λάδι
βούτυρο
φέτα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το νερό το γάλα και το αλάτι.
Προσθέτουμε το αλεύρι. Βουτυρώνουμε το ταψί και ρίχνουμε λίγο λάδι.
Αδειάζουμε το μίγμα και τρίβουμε από πάνω μπόλικη φέτα.
Πιέζουμε με ένα πιρουνάκι τη φέτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει αρκετό χρώμα.