Υλικά
Για το ψωμί:
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γλ. αλάτι
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
4 κ.σ. λάδι
250 ml χλιαρό νερό
Γέμιση:
250 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. ανθότυρο
2 κουταλιές λάδι για τις μπαλίτσες
1 κουτ. του γλυκού νερό ή γάλα για επάλειψη
Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα με το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι και τη μαγιά. Ρίχνουμε το νερό σιγά σιγά ζυμώνοντας μαλακή, ελαστική ζύμη.
Την κάνουμε μια μπάλα, την αλείφουμε με λίγο λάδι, σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 30-45 λεπτά να φουσκώσει.
Παίρνουμε κομματάκια ζύμης πλάθοντας 20 μικρές μπαλίτσες.
Ενώνουμε το τυρί κρέμα με το ανθότυρο σε μπολ, βάζουμε και το λάδι σε άλλο μπολάκι.
Ανοίγουμε κάθε μπαλίτσα σε φυλλαράκι και βάζουμε από ένα κουτ. γλυκού γέμιση, το ξανακλείνουμε σε μπαλάκι και το βουτάμε στο μπολ με το λάδι και το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
Συνεχίζουμε με όλα τα ζυμαράκια μας σε μπαλάκια, ρίχνουμε πάνω τους λάδι να πάει παντού, σκεπάζουμε πάλι και αφήνουμε για άλλα 45 λεπτά.
Το αλείφουμε με γάλα ή νερό, το πασπαλίζουμε με σουσάμι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο ή ώσπου να ροδίσει.