Υλικά
1 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό τυρί φέτα
1 κουτ. γλυκού φρέσκο θυμάρι και φρέσκια ρίγανη μαζί ανακατεμένα
2 φακελάκια μαγιά
πιπέρι
νερό χλιαρό
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με την ξερή μαγιά, τα μυρωδικά μας και προσθέτουμε ανακατεύοντας χλιαρό νερό (περίπου ένα ποτήρι) μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Την αφήνουμε για ένα μισάωρο σε ζεστό μέρος, την κόβουμε σε 4 κομμάτια, αλείφουμε το κάθε κομμάτι με λίγο ελαιόλαδο και το ανοίγουμε σε ένα χοντρό φύλλο για ένα μεγάλο τηγάνι (π.χ. 28 εκατοστών).
Βάζουμε ένα φλιτζάνι λάδι να κάψει στο τηγάνι μας.
Χοντροκόβουμε τη φέτα και ρίχνουμε πιπέρι. Στο ένα φύλλο ρίχνουμε τη μισή γέμιση και το καλύπτουμε με το άλλο.
Κατόπιν το ρίχνουμε στο τηγάνι να ροδοκοκκινίσει από τη μια πλευρά και μετά το γυρνάμε από την άλλη και το σερβίρουμε.