Υλικά
400 γρ. λευκό ψάρι της αρεσκείας σας βρασμένο
λίγο ζουμί από το βρασμένο ψάρι ή ψαρόσουπα
1 πατάτα βρασμένη
1 καρότο βρασμένο
1 αυγό
μαϊντανός
λίγο τυρί
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά
αλεύρι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε την πατάτα και το καρότο και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φρυγανιάς και του αλευριού.
Αν θέλουμε να βρίσκουμε ψάρι δεν το πολτοποιούμε αλλά το βάζουμε μετά μαδημένο.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ προσθέτουμε 3-4 κουταλιές αλεύρι και φρυγανιά μέχρι να δούμε το μείγμα να σφίγγει.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα. Θα είναι λίγο δύσκολο να τα πλάσουμε, βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε αλευρωμένη πιατέλα και αλευρωμένα έγιναν μια χαρά.
Τα τηγανίζουμε και είναι έτοιμα.