Υλικά
2 φέτες ψωμί του τοστ ή 1 bun για burger κομμένο στη μέση
4 χοντρές φέτες μπέικον (ή περισσότερες, αναλόγως προτιμήσεων)
βούτυρο
Worcestershire ή brown sauce
Εκτέλεση
Μαγειρεύεις το μπέικον σε προθερμασμένο φούρνο, για 5' στους 200 °C ή στο τηγάνι.
Όταν το μπέικον γίνει αρκετά τραγανό αλλά όχι στεγνό, μπορείς να φρυγανίσεις ελαφρώς το ψωμί, με την προσθήκη λίγου βουτύρου.
Χτίζεις το σάντουιτς.
Προσθέτεις σάλτσα της αρεσκείας σου ή τη χρησιμοποιείς ως side dip.