Υλικά
1 κιλό ψάρι της αρεσκείας σας σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
3 ντομάτες
1/2 φλιτζ. τσαγιού κρασί άσπρο
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελιές, χωρίς κουκούτσια
1 κ.σ. κάπαρη
2 κ.σ. κουκουνάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τις φέτες ψαριού σε ένα ταψί.
Ζεσταίνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα ή σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε στο λάδι τις ντομάτες, αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις ψιλοκόψουμε, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
Βράζουμε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 25 λεπτά περίπου.
Σε μια άλλη κατσαρόλα σκεπάζουμε τις ελιές με κρύο νερό.
Τις βράζουμε για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Τις ελιές τις τοποθετούμε γύρω από το ψάρι.
Πάνω από το ψάρι ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το κουκουνάρι και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Ψήνουμε το ψάρι σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.