Υλικά
500 γρ. κατεψυγμένα φιλέτα μπακαλιάρου
150 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα
100 γρ. αρακάς
1 κρεμμύδι
1 καρότο
3 ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 κουταλάκι γλυκού κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό ρίχνουμε ξεχωριστά τον αρακά και τα φασολάκια να πάρουν μία βράση και τα βγάζουμε από τη φωτιά.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος (κατά προτίμηση κατσαρόλα) σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα φασολάκια, τον αρακά, το καρότο ψιλοκομμένο, τη ντομάτα σε κομματάκια, το σκόρδο τριμμένο και το κύμινο.
Στη συνέχεια βάζουμε το ψάρι, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το κρασί.
Σκεπάζουμε το σκεύος και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Αφού περάσουν τα 30 λεπτά βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε το φαγητό για ακόμη 10 λεπτά.