Υλικά
500 γρ. φύλλα για πίτα
400 γρ. φέτα
200 γρ. ανθότυρο
1 γιαούρτι
4 αυγά
1 κουτάκι σόδα υγρό
λάδι για τα φύλλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι και τη σόδα, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι.
Με ένα πιρουνάκι "σπάμε" τη φέτα, προσθέτουμε και το ανθότυρο, ενώνουμε ρίχνουμε πιπέρι και λίγη ρίγανη (προαιρετικά), ανακατεύουμε όλα μαζί να ενωθούν τα υλικά μας.
Λαδώνουμε καλά το ταψί της κουζίνας και στρώνουμε 3 φύλλα λαδώνοντας τα ένα ένα, ρίχνουμε τη μισή γέμιση τυριών, επάνω πάλι 3 φύλλα λαδωμένα καλά, ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί και τελειώνουμε με 4 φύλλα καλά λαδωμένα.
Χαράζουμε την πίτα μέχρι κάτω και ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού-αυγών επάνω.
Ψήνουμε την τυρόπιτα για 30-35 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.