Υλικά
8 φιλέτα ψαριού, ιδανικά γλώσσα
3 ντομάτες ώριμες κομμένες σε κομμάτια
1 1/2 κούπας λάδι
1/2 ποτηράκι κρασί άσπρο
1 κύβο κοτόπουλου
3 κρεμμύδια σε φέτες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
2 πιπεριές Φλωρίνης
λίγη ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μισή κούπα λάδι σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τις πιπεριές σε κομματάκια, και προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον κύβο και τη ρίγανη.
Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει 10 λεπτά περίπου, και να μείνει σχεδόν με το λάδι της.
Πλένουμε τα φιλέτα και αφού τα στραγγίσουμε καλά και τα αλατίσουμε, τα βάζουμε σε σειρές σε ένα πυρέξ.
Με ένα κουτάλι μοιράζουμε ίσες ποσότητες σάλτσας λαχανικών στα φιλέτα, και τα ρολάρουμε.
Τη σάλτσα που μας περίσσεψε τη ρίχνουμε μέσα στο ταψί, γύρω από τα φιλέτα.
Βάζουμε σε κάθε ρολάκι από μια φέτα ντομάτας για να μην ξεραίνεται στο ψήσιμο.
Περιχύνουμε το φαγητό με το υπόλοιπο λάδι, και ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 180 περίπου.