Υλικά
2 τσιπούρες, μεγάλες
1 κρεμμύδι σε φέτες
1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια κομμένα
1 ντομάτα σε ροδέλες
1 πορτοκαλί πιπεριά σε μέτρια κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά σε μέτρια κομμάτια
1 κολοκυθάκι σε κυβάκια
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε τα ψάρια και αλατοπιπερώνουμε.
Σκορπάμε γύρω γύρω τα λαχανικά και τη ντομάτα πάνω στα ψάρια.
Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς, ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλη 1/2 ώρα να πάρει χρώμα το φαγητό.
Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.