Υλικά
4 φιλέτα μπακαλιάρου (μεγαλούτσικα)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντοματοχυμό ή ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Το γυρνάμε για 5-8 λεπτά μέχρι να γυαλίσει.
Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το ντοματοχυμό, το θυμάρι και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Τέλος, προσθέτουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε για 8-10 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες βραστές, πατάτες φούρνου ή ζυμαρικό κοντό.