Follow us

Φιλέτα Μπακαλιάρου με Ντομάτα και Θυμάρι

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα φιλέτα μπακαλιάρου με ντομάτα και θυμάρι.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

Υλικά

4 φιλέτα μπακαλιάρου (μεγαλούτσικα)

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντοματοχυμό ή ντοματάκια αποφλοιωμένα

1 κ.γ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. ξερό θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Το γυρνάμε για 5-8 λεπτά μέχρι να γυαλίσει.

Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το ντοματοχυμό, το θυμάρι και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρουν βράση.

Τέλος, προσθέτουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε για 8-10 λεπτά.

Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες βραστές, πατάτες φούρνου ή ζυμαρικό κοντό.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.